X

Ans van Amerongen Vastgoed | www.ansvanamerongen.nl

 Zelfstandig vastgoedadviseur. Na 12 jaar in loondienst te zijn geweest heb ik besloten om als zelfstandig vastgoedadviseur verder te gaan. Er was behoorlijk leegstand aan de Keulenstraat 8 en aan mij de uitdaging om, middels een vernieuwend concept "FreelanceHUB", de verdiepingen weer te vullen. Na 1,5 jaar waren er 25 jonge ondernemers aan het werk. Er ontstond een bruisend kantoor met veel dynamiek. Een diversiteit aan bedrijven, van software ontwikkelaars, telefonie en ontwerpers tot een medische vleugel met fysiotherapeuten, orthopedisch chirurg en Arbo diensten. Een prettig kantoor waar ik tot op de dag van vandaag met plezier te vinden ben. 

 

MKB Reva | www.mkbreva.nl

De onafhankelijke adviseur op het gebied van ruimtelijke economie. Wij adviseren gemeenten en zelfstandige ondernemers over verbetering, of geheel nieuwe opzet van detailhandelsstructuur, winkelgebieden en vestigingslocaties .Wij zorgen ervoor, dat plannen concreet en uitvoerbaar worden en brengen alle betrokken partijen samen.


 

CCG Retail | www.ccg-retail.nl

Consultancy, Afrekensystemen en Software.
Onze ervaren consultants zijn u graag van dienst. Wij zijn gespecialiseerd in afrekenoplossingen en het koppelen met financiële software. 

 

 

meer info

 

 

meer info


 

Jos Bosch | www.josboschonline.nl

Bent u op zoek naar eerste hulp bij schulden? Of wilt u (be)sparen en meer vat op uw financiële zaken krijgen? Misschien bent u het slachtoffer van fraude of heeft u problemen met uw hypotheekverstrekker. Of in een val getrapt die rendementssprookje heet...

 

Fashionfitr | www.fashionfitr.com

Met fashionfitr kan je eenvoudig een merk en maat invoeren van een vergelijkbaar artikel wat je al hebt. Vervolgens wordt je de perfecte maat, van het te kopen artikel, geadviseerd.


 

meer info


 

meer info


 

BSR Reporters | www.bsragency.com​

BLACK SHEEP PRESS, ALL ACCESS and REPORTERS join forces at BSR AGENCY

A similar vision and a shared passion for exciting content brought Black Sheep Press, All Access and Reporters together at BSR, the next generation image agency. Our mission is to rise up to the challenges our clients and partners face every day. Our goal is a more synergetic relationship between content producers and content users. Transparency and dynamic partnerships are key elements of our day-to-day operations. However, at the end of the day it's our team that will make the difference. They are dedicated, they have years of experience and plenty of new ideas to shake things up.


 

Henk Hardon Grafisch Advies | www.grafischadvieshardon.nl

Ik help u bij het vinden van de juiste partner voor het produceren van uw - al dan niet  periodieke - uitgave(n). Hierbij kunt u denken aan tijdschriften, catalogi, reisbrochures, reclame uitingen en culturele uitgaven. Dit kan gaan om producties in rotatie, maar uiteraard ook in plano vellen.

 

meer info


 

De school voor ondernemers | www.deschoolvoorondernemers.nl

Werkplekken, zithoeken, startersbegeleiding, brainstormsessies, heerlijke koffie, snel internet, fijne buren…Vergroot de slaagkans van je onderneming en kom werken op de slimste werkplek van Deventer.

 

 

Heeft u ook interesse in onze kantoorruimte?

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Kom gerust eens kijken. 

Tel: 06-81 27 91 52 

 

STUUR ONS EEN E-MAIL

De School voor Ondernemers

Keulenstraat 16
7418 ET Deventer
M: info@deschoolvoorondernemers.nl