X

Voltijd

175,-/MAAND
Eigen werkplek
5 dagen p/w
Internet
Koffie/Thee
Vrij parkeren
Ondernemerstest
Printen/Scannen
Postadres
Persoonlijke locker
Begeleiding Businesscoach

Deeltijd

65,-/MAAND
Eigen werkplek
1 dag p/w
Internet
Koffie/Thee
Vrij parkeren
Ondernemerstest
Printen/Scannen
Postadres
Persoonlijke locker
 

Flexibel

10,-/MAAND
Aanschuiven wanneer je wilt
Internet
Koffie/Thee
Vrij parkeren

 

Responsive image


STARTEN

Werkplekken, zithoeken, startersbegeleiding, brainstormsessies, heerlijke koffie, snel internet, fijne buren…Vergroot de slaagkans van je onderneming en kom werken op de slimste werkplek van Deventer.

Responsive image


GROEIEN

Groei smart met de beste begeleiding. Krijg direct inzicht in de groeipotentie van je onderneming en stem mensen, middelen en gedrag optimaal op elkaar af. En dit doe je op een bruisende ondernemende plek waar jij net dat beetje extra vindt.

Responsive image


SAMENWERKEN

Door krachten te bundelen en ondernemers actief aan elkaar te koppelen meerwaarde creëren en economische groei stimuleren. Wij zorgen voor sprankelende tafelsessie waardoor nieuwe samenwerkingen tot stand komen.

 

 

De School voor Ondernemers

Is dé ontmoetingsplek voor ondernemers en bedrijven in Deventer en omstreken. Je kunt bij ons flexwerken, kantoorruimtes huren, vergaderen en brainstormsessies houden. Onze ruimtes zijn van alle gemakken voorzien en volledig plug & play met heerlijke koffie, snel internet, lockers en printers.

 

 

 

 

INITIATIEFNEMERS


Aanpakkers en doorpakkers, de initiatiefnemers: Ans van Amerongen en Dillion Rekveld. En dat allemaal omdat één van hen op zoek moest naar nieuwe kantoorruimte. Die was er natuurlijk volop. Vierkante meters te over. Te huur. Te koop. Keuze in overvloed.
Maar een plek waar alles bij elkaar komt, nee, die was er niet. Nog niet. Totdat Ans van Amerongen het (een über-netwerker, een ras-ondernemer en een business coach) bij elkaar bracht. Slechts één brainstormsessie later en daar was het idee om tot een ‘wasstraat voor ondernemers’ te komen. Zo’n plek waar je een beetje vuil aankomt, maar gegarandeerd schoon verder gaat. En waar het gezellig is, je elkaar kunt helpen en altijd net dat beetje extra vindt. Het idee nog een beetje door ontwikkelen en daar was hij: De School voor Ondernemers.

Lees meer op www.deschoolvoorondernemers.nl

 

 

Gemakkelijk uw ruimte reserveren

In samenwerking met DOC Workstations kunt u bij ons via de app inloggen en zo op ieder Gewenst moment uw ruimte reserveren.

Lees hier meer over De school voor ondernemers

 

 

 

De School voor Ondernemers

Keulenstraat 16
7418 ET Deventer
M: info@deschoolvoorondernemers.nl